Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش دفتر آیت الله بیات زنجانی، وی در این پیام آورده است: قدرت‌گرفتن دوباره جریان طالبان در افغانستان هم هشدار است و هم آزمون. هشداری است برای آن‌که یادمان نرود جریان خشونت، تحجر و ترور در دینداران قشری‌مسلک هنوز زنده است و خودش را بازتولید می‌کند و فقط پرچم و نام خود را عوض می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا مبارزه فکری و عملی با آن، تکلیفی است که تعطیل‌بردار نیست.

وی افزوده است: اما قدرت‌گرفتن این جریان یک امتحان هم هست برای همۀ ما اعم از سنتی و نوگرا، اصلاح‌طلب و اصول‌گرا و حتی مسلمان و غیرمسلمان. امتحانی فکری تا محک و معیاری باشد برای سنجش و شناخت سه صنف از دینداری و مسلمانی در روزگار ما.

بیات زنجانی تاکید کرده است: اول: آنهایی که با ظهور مجدد طالبان گویی همزاد و همذات خود را دوباره یافته‌اند و با هفت آب می‌خواهند آنها را تطهیر کنند؛ دوم: آنهایی که در برابر این جریان سکوت کرده‌اند و التفاتی به خطرات آن ندارند و سوم هم آنهایی که موضع‌گیری علیه طالبان و مرزبندی شفاف با آنها را تکلیف عقیدتی و فکری خود می‌شمارند. این امتحان و آزمونی است که روزگار کنونی دارد از ما و از نوع دینداری مسلمانانۀ ما می‌گیرد و خواسته یا ناخواسته در حال شرکت در این امتحان هستیم.

وی افزوده است: "بر این اساس اینجانب یک توصیه به علمای حوزه و دانشگاه و حوزه‌های علمیه و صاحبان خطبه و منبر دارم و یک توصیه هم به عموم برادران و خواهران دینی. توصیه‌ام به علمای حوزه و دانشگاه، فعالان اجتماعی و جریان‌های سیاسی آن است که به طور آشکار و علنی مرز خود را با این جریان تندرو، خشن و تروریست بیان و ابراز کنند و دیگران را هم به این کار تشویق کنند و همچنین نقد آن را از لابه‌لای گفتار و متون متقدم و معاصر بازگو و تبیین کنند..."

بیات زنجانی آورده است: اما توصیه‌ام به عموم خواهران و برادران مسلمان، به ویژه در ایران، آن است که همان‌قدر که بر اهتمام فرزندان و خانوادۀ خود به انجام واجبات دینی و فضائل اخلاقی همچون نماز و روزه و انفاق و نوع‌دوستی، شوق و رغبت دارید، بر تقویت فکری و عقیدتی آنها در پرتو اسلام عقلانی، رحمانی و انسانی هم همت کنید. کمک کنید که نسل‌های بعد و بعدتر بدانند و یادشان نرود که فرق اسلام ناب و اصیل محمدی و علوی با اسلام داعش و طالبان این است که در اسلام اصیل آیۀ «لا إکراه فی الدین» همان مفهومی را دارد که در نگاه نخست و در ترجمۀ ساده و سلیس و ظاهر آن به هر زبانی از آن فهمیده می‌شود و تفسیربردار نیست.

وی افزوده است: مسلمان‌شدن وابسته به تحقیق فردی و شخصی است و تقلید در آن ممنوع، مذموم و نارواست و هر کس جز این بخواهد، در پی قدرت و مطامع دنیوی خویش است. پدران و مادران عزیز! در روزگاری که برخی منابر و مواعظ آلوده به مطامع قدرت و ثروت شده‌اند، خودتان کمک کنید و حساس باشید که فرزندان‌تان یادشان نرود که اسلام، خادم انسان است و آمده تا او را رفعت مقام ببخشد و هر فکر، نهاد و دستگاهی که گفتار و رفتارش با قداست، حرمت و آزادی خدادادی انسانها منافات داشته باشد خارج از اسلام بوده و اسلام خوارج است.

وی تاکید کرده است: بارها گفته‌ام که آزادی انسان، حق نیست بلکه فوق حق است، چون مبنای بعث انبیای الهی آزادی انسان است و اگر بشر آزاد نبود، اصولا بعثت و دعوت انبیا هم بی‌معنا بود. به فرزندانتان بیاموزید که اگر آزادی انسان را برداریم، قیامت و حساب و کتاب پس از مرگ هم بی‌معنا و لغو است و این چیزی است که مع‌الأسف این تندروهای داخلی و خارجی آن را نفهمیده‌اند.

استاد حوزه علمیه قم افزوده است: طالبان و داعش نه‌فقط یک جریان سیاسی و اجتماعی و نظامی، بلکه یک فکر بی‌مرز است که منحصر به افغانستان و عراق و سوریه و پاکستان و کشورهای عربی نیست. مگر می‌شود اطراف ما باشند و در میان ما نباشند؟ این تفکر در ایران ما هم هست ولی هنوز متحد نشده و اضلاع آن به همدیگر متصل نشده‌اند.

وی ادامه داده است: اگر مراجع آزاده و مستقل، وعاظ اندیشمند و دردمند، دانشگاهیان انسان‌ساز، فعالان اجتماعی و عموم خانواده‌ها و پدران و مادران آگاه دست به دست هم بدهند و بر آگاهی عمومی نسبت به اسلام عقلانی و رحمانی و انسانی بیفزایند و اسلام طالبانی و داعشی را محکوم کنند، این تفکر هیچگاه در ایران ما قدرت نخواهد گرفت و مناسبات اجتماعی و سیاسی ما هم طالبانی و داعشی نخواهد شد، اما اگر خدای ناکرده نسبت به قرائت‌های خشن و غیرانسانی از اسلام بی‌اعتنا باشیم، از آنجا که اسلام به هر حال اسماً یا رسماً در این سرزمین هست و خواهد بود، همین قرائت خشن و غیرانسانی مقتضیات متحجرانۀ خود را بر زندگی همۀ ما تحمیل خواهد کرد و زمام همه امور دنیوی و معنوی مردم را در دست خواهد گرفت.

آیت الله بیات زنجانی در پایان آورده است: لذا در عین احترام به تلاش‌های اجتماعی، سیاسی و بین‌المللی برای محکومیت و تضعیف طالبان، معتقدم که توسعۀ اسلام عقلانی، رحمانی و انسانی در شرایط کنونی همچنان بهترین و ماندگارترین وسیله و رقیب برای مواجهه با اسلام داعشی و طالبانی است. اللهم لا تجعل مُصیبَتنا فی دینِنا و لا تَجعل الدنیا أکبر هَمِّنا و لا مَبلَغَ عِلمِنا و لا تُسلِّط علینا من لا یَرحَمنا برحمتک یا ارحم الراحمین.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: طالبان بیات زنجانی بیات زنجانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۳۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضل الرحمان: برای بهبود روابط پاکستان و طالبان مجازات می‌شوم

رهبر حزب «جمعیت علمای اسلام» در پاکستان مدعی شد: برای این که جهت بهبود روابط پاکستان و حکومت طالبان تلاش کرده‌ام اکنون توسط دولت مجازات می‌شوم. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «مولانا فضل‌الرحمان» رهبر حزب جمعیت علمای اسلام پاکستان گفت پیش از این برای بهبود روابط افغانستان و پاکستان تلاش کردم به همین دلیل دولت اسلام‌آباد به دنبال مجازات من است.

وی در یک گردهمایی در شهر «کراچی» اظهار داشت «ما به دلیل تلاش برای بهبود روابط میان پاکستان و افغانستان مجازات می‌شویم».

این اظهارات در حالی است که حزب جمعیت علمای اسلام پاکستان در انتخابات 8 فوریه 2024 میلادی در این کشور نتوانست رأی قابل توجهی به دست آورد.

فضل الرحمان این انتخابات را پر تقلب خواند و خواستار برگزاری مجدد آن شده است.

روزنامه پاکستانی: فضل الرحمان در افغانستان با سران گروه‌های مخالف دولت اسلام‌آباد دیدار کرده است«فضل الرحمان»: پاکستان هرگز تسلیم عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی نمی‌شودفضل الرحمان: نمایندگان احزاب اپوزیسیون در پارلمان پاکستان آماده استعفا هستند

رهبر جمعیت علمای اسلام پاکستان در این گردهمایی همچنین سیاست اسلام‌آباد در قبال فلسطین و رژین اسرائیل را مورد انتقاد قرار داد.

مولانا فضل الرحمان پیش از این نیز مدعی شده بود حزبش به دلیل تقویت روابط با حکومت افغانستان و محکومیت جنایات رژیم اسرائیل در انتخابات این کشور شکست خورده است.

انتهای پیام/.

 

دیگر خبرها

  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه
  • ۳ عامل مهم در شکل‌گیری شخصیت محمد‌رضا سنگری
  • فضل الرحمان: برای بهبود روابط پاکستان و طالبان مجازات می‌شوم
  • چرا کشوری مثل مصر سریال «حشاشین» را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟
  • دشمنان در صدد نابودی مغزهای متفکر جهان اسلام هستند
  • چرا کشوری مثل مصر سریال حشاشین را ساخت؟
  • اساتید در شکل‌گیری شخصیت انسان‌هایی که آینده جامعه را می‌سازند، بسیار مؤثر هستند
  • دشمنان درصدد نابودی مغزهای متفکر جهان اسلام هستند