Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمی‌توان گفت خانم‌ها به ورزشگاه نروند

ایران آنلاین /یکی از مراجع تقلید شیعه در قم، با بیان این که جوانان کشورمان دغدغه‌ دارند، گفت: بخشی از اعتراضات اخیر بخاطر نادیده گرفتن مطالبات جوانان بود.

به گزارش ایلنا در قم، آیت الله اسدالله بیات زنجانی، در دیدار محمدمهدی تندگویان معاون وزیر ورزش و جوانان و فرزند شهید محمدجواد تندگویان، با تأکید بر لزوم جوان گرایی و اعتماد به جوانان، اظهار داشت: جوانان برای همه ایران پشتوانه‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که ما به جای اعتماد به آنان، حتی خواسته‌های مشروع شان را نیز نادیده گرفتیم، گفت: معتقدم بخشی از اعتراضات شکل گرفته اخیر، ناشی از همین نادیده گرفتن مطالبات جوانان بوده است.

این مرجع تقلید با بیان این که جوانان دغدغه‌ دارند، خاطرنشان کرد: در همه جوامع هم همین است منتهی ما با دغدغه‌ها چگونه رفتار کرده‌ایم؟ پاسخ مناسب داده‌ایم؟ اگر از من سؤال کنید پاسخ خواهم داد، «خیر!»؛ رفع دغدغه که نکرده‌ایم هیچ، هر روز هم به دغدغه‌هایشان افزوده‌ایم.

آیت الله بیات زنجانی در ادامه سخنانش، بحث ورود زنان به ورزشگاه‌ها را مورد اشاره قرار داد و گفت: می‌گویند خانم‌ها به ورزشگاه‌ها نروند؛ بنده عرض می‌کنم که ورزشگاه هم بخشی از این جامعه است؛ نمی‌توان گفت خانم‌ها در فلان خیابان نروند، چون بسترهای فرهنگی مناسبی ندارد؛ طبیعی‌ست که این وظیفه شما و بنده است که این بسترها را اصلاح کنیم و الا با اینجا نرو و آنجا نرو موضوعی حل نمی‌شود؛ و در دنیای امروز به جز اینکه خودمان را در معرض این سؤال قرار دهیم که نمی‌توانیم مشکلات را حل کنیم، هیچ نتیجه‌ای ندارد.

این مرجع تقلید در بخش دیگری از سخنان خود در ارتباط با محدود کردن فضای مجازی و فیلترینگ هم گفت: در دنیایی که سرعت انتقال اخبار به سرعت یک چشم به هم زدن است و این همه حساسیت هم وجود دارد، جالب است که ما در بروز رفتارهای غیرقانونی، از هم سبقت می‌گیریم در حالی که این رفتار ما را همگان می‌بینند.

وی تصریح کرد: ما یا متوجه نیستیم که جامعه در حال رصد رفتار ماست و یا خود را به نادانی زده‌ایم؛ در این زمان مردم که معترض می‌شوند و علیه ما شعار می‌دهند دنبال دلیل می‌گردیم؛ این مردم همان مردم فهیم دوران انقلاب هستند؛ فرزندان همان شهدای بزرگوار دوران جنگ هستند؛ الآن چرا معترضند؟ طبیعی‌ست که دلیلش را باید در رفتار ما جست وجو کرد.

 

آیت الله بیات زنجانی در ادامه با تأکید بر این که در مسائل اعتقادی، زور جوابگو نیست، گفت: ما از نماز بالاتر نداریم، ولی آیا می‌توان به کسی گفت باید به زور نماز بخوانی؟ قطعا خیر؛ ذات انسان‌ها این زور را نمی‌پذیرد و طبیعی‌ست که نتیجه عکس خواهد داد.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۷۳۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مهم معلمان در تعلیم و تربیت

.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان تهران؛ خطیب نمازجمعه شهرستان پردیس گفت: حضرت آیت الله جوادی آملی در سخنان خود می‌فرمایند: اینکه پیامبر گرامی اسلام (صلی‌الله‌علیه‌وآله) فرمودند: «صراط از مو باریک‌تر است»، یعنی تشخیص وظیفه و این که بدانیم خدا از ما چه می‌خواهد؛ شناخت این وظیفه بسیار ظریف و لطیف است و تا زمانی که ما ندانیم خداوند از ما چه می‌خواهد، نمی‌توانیم به وظیفه‌مان عمل کنیم.
وی افزود: آیا اخلاقی که من دارم، همان است که خداوند متعال از من انتظار دارد، آیا نمازی که می‌خوانم، معنویتی که دارم، تدریسی که دارم، سخنرانی و فعالیت‌هایی که در مدرسه و مسجد و محل مأموریت دارم، همانی است که امام زمان (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه) از من می‌خواهد؟
حجت الاسلام حسینی در ادامه گفت: معلم باید سه ویژگی مهم را دارا باشد که عبارتند از: معلمی به معنای تعلیم‌دهنده علم؛ و مربی بودن: یعنی معلم فقط یک آموزگار نیست و رسالت او تنها آموزش یک سری اصطلاحات علمی نیست، بلکه او باید سمت تربیتی داشته باشد، یعنی استعداد‌ها و ظرفیت‌های شاگردانش را در مسیر کمال به فعلیت تبدیل کند.
وی افزود: و معلم باید پدر و مادر باشد برای شاگردانش، داشتن عاطفه، رحمت، محبت، دغدغه مندی. مربی باید متربی را اهل خود و مانند بچه‌های خودش بداند و مانند فرزندش دغدغه تربیت آنها را داشته باشد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • با تاج جلسه فوری برگزار می کنیم/ مسائل فرهنگی باید دغدغه‌ باشد
  • ریشه‌یابی خشونت‌های فیزیکی و کلامی/ جریمه بدون آموزش تاثیری ندارد
  • پیکر شهید «جهانگیر بیات» در ماهدشت تشییع و تدفین شد
  • نقش مهم معلمان در تعلیم و تربیت
  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند
  • جنتی: نادیده گرفتن تخلفات امام جمعه تهران، دهن کجی به مردم است
  • امام جمعه اردبیل به سفیر اسرائیل در آذربایجان /ظاهرا آذری‌ها را موجودات نادانی فرض کرده که می‌تواند دروغ هایش را به ما بفروشد
  • اعتراضات دانشجویان در آمریکا تحول بسیار عظیم جهانی است
  • آیت‌الله مطهری الگویی وارسته برای نسل جستجو‌گر عصر ماست
  • کنایه علی جنتی به افشای زمین خواری در حوزه علمیه ازگل/ نادیده گرفتن تخلفات صدیقی نوعی دهن کجی به مردم است