Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس:آیت الله بیات زنجانی، در دیدار اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی پردیس فارابی دانشگاه تهران، با بیان این که مطابق نظر امام صادق(ع) دو نوع نگرش برای مواجهه با افراد داریم، اظهار داشت: یک نگرش می گوید که دین تحمیلی است و نگرش دیگر نیز می گوید که دین، تبلیغی، تفهیمی، ارشادی و عقلانی است.

او با بیان این که در مسائل سیاسی نیز دو دیدگاه فوق وجود دارد، گفت: در مسائل سیاسی یک نگرش این است که ما با اعمال زور می خواهیم حرفمان را به کرسی نشانده و حکومت با شمشیر کنیم، و نگرش دیگر این است که اگر مردم بخواهند حکومت می کنیم و اگر نخواهند حکومت نمی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مرجع تقلید افزود: ‌یک نگرش سیاسی این است که می خواهیم با زور عدالت را پیاده کنیم و نگرش دوم این است که برقراری عدالت در جامعه، نیازمند فهم، عقلانیت، درک و پذیرش افراد آن جامعه بوده و با زور ممکن نیست.

او با بیان این که تلاش همه افرادی که در تحقق و پیروزی انقلاب اسلامی ایران نقش داشتند این بود که دیگر به مردم اجحاف نشده و به آنان زور گفته نشود، گفت: ما می گفتیم که مردم باید آزاد باشند، تفکرات آزاد داشته باشند و آزادانه فکر کنند؛ جوانان جرأت حرف زدن داشته باشند، نه اینکه برای حرف زدن تحت تعقیب قرار گرفته و مشکل دار شوند؛ بنای ما بر این بود و تمام حرف ما هم همین بوده و هست.

آیت الله بیات زنجانی گفت: پیامبر(ص) در هنگامی که بین مردم بودند، طوری رفتار می کردند که اگر شخص غریبه ای بر آنان وارد می شد، نمی توانست پیامبر(ص) را با نگاه بشناسد و فرقی بین پیامبر(ص) با مردم عادی در ظاهر نبود.

او در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که از ابتدا با انجمن‌های اسلامی دانشگاه ها مرتبط بودم، و از این رو می گویم که اگر این انجمن ها نبودند ما دانشگاه های زنده و پویا نداشتیم، گفت: خدمات این جریان بر کسی پوشیده نیست، اما با کمال تأسف ظرف همین سال های نه چندان دور، سیر و روند به این سمت و سو رفته بود که این مجامع و جریانات همه در محدودیت قرار گرفتند؛ و وضعیت به شکلی درآمده بود که ما کم کم داشتیم جمهوریت را هم از دست می دادیم و می رفتیم سراغ حکومت اسلامی؛ حتی در برهه ای از زمان این حرف ها هم مطرح شد که حاکم و حکومتش از طرف خدا آمده و مردم هیچ نقشی در آن ندارند.

این مرجع تقلید افزود: تفکر مطرح شده در بخشی از فضای سیاسی ایران، در حالی مطرح بود که حتی پیامبر(ص) وقتی به مدینه تشریف آورند، با حمایت مردم، شرایط برای تشکیل حکومت ایشان مهیا می شود؛ یعنی حتی در مورد حکومت پیامبر(ص) هم مردم می خواستند و شد؛ این موضوع درسی برای همه ماست که پیامبر(ص) که نبوتش یک امر الهی است اما حکومت را به عنوان یک امر بشری می دید که مردم باید بخواهند.

آیت الله بیات زنجانی در ادامه سخنان خود با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری نیز گفت: باید دقت کنیم و ببینیم که در میان این آقایان کاندیداها، کدامیک هم مسئله انتخاب شدن و هم مسئله انتخاب کردن را تکلیف و وظیفه می دانند و کدامیک از آن ها این دو موضوع را حق مردم؟ این مسئله یک اختلاف نظر جدی و یک بحث نظری است که آیا مردم حق این را دارند که انتخاب شوند و خود را در معرض رأی قرار دهند یا اینکه انتخاب شدن، یک سمت و جایگاه است که از سوی برخی افراد دیگر به آن ها اعطا می شود.

او با بیان این که به مردم عزیزمان توصیه می کنم دنبال کسانی باشید که به مردم اعتقاد دارند و نه کسانی که می خواهند فقط از مردم سوءاستفاده کنند، تأکید کرد: ما دنبال حاکمیت قانون هستیم و اگر کسی به قانون و قانون مداری ایمان دارد، باید او را انتخاب کنیم.

این مرجع تقلید با بیان این که اگر کسی بخواهد از قانون عبور کند و فرا قانون باشد، دیگر دلیلی برای انتخاب او نداریم، خاطرنشان کرد: در تفکر امام صادق(ع)، مردم تصمیم گیرنده و امین خداوند هستند.

او با بیان این که اگرچه در طول این چند سال گذشته هیچ یک از دولتمردان با بنده ارتباط نداشته، اما احساس تکلیف دارم که از این دولت حمایت کرده و برخی حقایق را در مورد آن بگویم، تصریح کرد: در شرایط فعلی، یک آرامش نسبی در کشور ایجاد شده و از این رو کسانی که به دنبال تغییر این دولت هستند، تنها هدف شان بازگشت به وضعیت دولت قبل است که در آن ایام همواره شاهد بی قانونی های فراوان بودیم.

آیت الله بیات زنجانی با بیان این که آن کاندیداهایی که آمارهای بدون مبنای قانونی و وعده‌های بدون پشتوانه عقلی می‌دهند، خیانت کنندگان به مردم هستند، گفت: کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری باید بدانند که این فرصت فعلی، یک امانتی است که در اختیارشان قرار گرفته تا با مردم صحبت کرده و خود را عرضه کنند و البته در این امانت، نباید خیانت شود.

این مرجع تقلید در پایان سخنان خود با تصریح بر این مطلب که جایگاه ریاست جمهوری، عرصه کارآموزی نیست، گفت: انصاف اقتضا می‌کند تا در کنار بیان نقاط ضعف، موفقیت‌ها را هم ببینیم و تلاش کنیم تا اهداف والایی که برای انقلاب اسلامی تعریف شده، محقق شود.

2929

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۴۹۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، امام جمعه ماکو در خطبه های این هفته نماز جمعه گفت : دشمنان جمهوری اسلامی با اجرای طرح ابراهیم و کریدورِ آیمک درصدد بودند ایران عزيز را در جبهه   اقتصادی به انزوا بکشانند و مزیتهای نسبی سرزمین ایران را کم اثر کرده، یا از او بگیرند.

حجت  الاسلام هاشمی افزود :  طوفان الاقصی و وعدة صادق باعث شد قصة دالان زنگزور اجرا نشود  و دولت باکو هم فعلا آن را بایگانی کند.

 امام جمعه ماکو گفت : اکنون با این تجربة موفق، قوای سه گانه و همه  دستگاههای دولتی و حاکمیتی برای ثبات اقتصادی، بايد يک طوفان الاقصی و وعدة صادق اقتصادی را ایجاد کنند. 

حجت الاسلام هاشمی خاطر نشان ساخت : وعدة صادق نشان داد که منطقِ مقاومت و هجومِ بر دشمن، نه تنها باعث شد تا تنش اقتصادی در کشور کاهش يابد، بلکه به ثباتِ بازار نيز کمک میکند و به خاطرِ امنیت وبازدارندگی که ایجاد ميکند، باعث ميشود تا سرمایه گذاران عزيز، در اين کشور به سرمایه گذاری بیشتر تشویق شوند.

امام جمعه ماکو با بیان اینکه دولت محترم، بانک مرکزی و وزارتخانه های اقتصادی برای رفع مشکلات معیشتی که کامِ مردم را تلخ کرده است، باید يک نقشة روشن و اقداماتِ نقطه زن بر علیه سوداگرانِ امنیتِ اقتصادیِ ایران تهیه و تدارک ببینند گفت : باید خانه های فساد اقتصادی   در اربیل و اتاقهای سیاه دلار فردایی و تلگرامی را مورد هدف قرار دهند و بدون مماشات، فراز و فرودهای آزاردهندة بازار پول و سرمایه را کاهش دهند. 

  حجت الاسلام هاشمی با اشاره به نامگذاری سال جدید بنام  سال «جهش توليد و مشارکت مردم»  گفت :   در صورتي مردم در بخش توليد سرمايه گذاري خواهد کرد که دولت محترم زمينه را براي حضور مردم در عرصة توليد فراهم کند.

امام جمعه ماکودر ادامه  با انتقاد از اجرایی نشدن و به اتمام نرسیدن طرح مهار آبهای مرزی در شهرستان ماکو گفت :  از جمله  طرحهاي دولت سابق براي مشارک مردم در جهش توليد، طرح مهار آبهای مرزی در شهرستان ماکو است که از سال 1394 اجرا شد.

وی افزود:  متأسفانه این طرح در شهرستان به خاطر اینکه 90 درصد آن اجرا، و بعد از آن رها شده  و بهره برداران هم  طرح ناقص را از دولت تحویل نگرفتند، و این امر باعث شد بسیاری از وسائل آن نیز به سرقت برود و این طرح هنوز هم به خاطر بیکفایتی برخی مسئولین عقیم مانده است.

وی گفت :  چرا مسئولین استانی و کشوري این طرح را تکمیل نمی نمایند تا بیت المال بیش از این به غارت نرود. 

 امام جمعه ماکو در بخش دیگری از خطبه های نماز به بر گزاری دو برنامه مهم در روز های آینده در ماکو هم اشاره کرد و گفت : در هفته آینده  دو حادثة ميمون و مبارک در شهرستان ماکو اتفاق خواهد افتاد.

حجت الاسلام هاشمی افزود:  در روز يکشنبه انشاء الله، منطقه آزاد ماکو ميزبان نماينده  محترم ولي فقيه در استان و ائمه  محترم جمعه استان آذربايجان غربي خواهد بود و نشست فصلي ائمه  جمعه استان در منطقه آزاد ماکو تشکيل خواهد شد. 

 امام جمعه ماکو  برگزاري اولين همايش منطقه اي حجاب و عفاف و زيست عفيفانه در شهرستان ماکو را دومین رویداد در این منطقه اعلام کرد و گفت : این برنامه با حضور  مسئولين استاني و شهرستاني و منطقه اي، ائمةمحترم جمعه  استان، نمايندة محترم ولي فقيه در استان، علماء و روحانيون شهرستان، اساتيد و دانشجويان از اقصي نقاط کشور برگزار خواهد شد. 

 امام جمعه ماکو در ادامه با تبریک روز معلم و سالروز شهادت  شهادت استاد فرزانه، آيت الله شهيد مرتضي  به نقش و جایگاه معلم  اشاره کرد و گفت : معلم    انسان را از جهالت به معرفت رهنمون ميسازد .

امام جمعه ماکو به هفته عقیدتی سیاسی در سپاه هم اشاره کرد و افزود: با توجه به اينکه سپاه يک ارگان نظامي، آرماني است، لذا نياز به عقيدتي سياسي در آن بيش از ساير نيروهاي مسلح احساس ميشود.

دیگر خبرها

  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • دولت گرفتاری اقتصادی مردم را کاهش دهد‌
  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • حمایت دانشجویان سراسر دنیا از مردم غزه رویدادی بی‌سابقه است
  • طرح نور مبنای شرعی عقلی دارد و مورد حمایت رهبر و مراجع و مردم است
  • حمایت قاطع مردم پشتوانه فرماندهی انتظامی کشور برای ادامه طرح نور
  • توصیه مهم یک مرجع تقلید به مسئولان؛ به نام دین حرفی نزنید!